maanantai 13. helmikuuta 2012

Av-viestintä valmistautuu Arabian Winteriin

Heltech Av:n avoimet ovet lähestyvät ja tapahtuman valmistelu on jo täydessä vauhdissa.

15.2.2012 järjestettävä tapahtuma kulkee nimellä Arabian Winter, ja ideana on päästää kaikki halukkaat tutustumaan oppilaitokseen ja  audiovisuaalisen viestinnän maailmaan päiväksi.

Heltechissä on mahdollisuus opiskella liikkuvaa kuvaa, ääntä, valokuvaa, uusmediaa ja digimediaa. Nämä kaikki linjat ovat esillä Arabian Winterissä.

Uusmedian oppilaat ovat tekemässä projection mapping -projisointeja ja animaatiodemoja tapahtumaan. Myös Nyan Cat tullaan näkemään animoituna.

Valokuvan opiskelijat rakentavat näyttelyn sekä valokuvausstudion, jossa on mahdollista otattaa studiolaatuisia kuvia itsestään.

Äänen opiskelijat avaavat myös ovet äänistudioon, jossa on mahdollista kokeilla elokuvaäänen nauhoittamista.

Lisäksi ympäri koulua rakennetaan joitakin yllätys-installaatioita ja muita audiovisuaalisia pisteitä, jotka säilyvät salaisuutena tapahtumapäivään saakka. Mukana on myös jokavuotinen vetonaula: popcorn-kone.

Av-viestinnän osasto toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan opiskelijoiden tuotoksiin 15. helmikuuta osoitteessa Muotoilijankatu 3.

Luvassa on varmasti ainutkertaisia audiovisuaalisia elämyksiä ja hyvää mieltä. Kannattaa tulla paikalle Arabian Winteriin, jos haluaa käsityksen mitä oppilaitoksessa todella tehdään ja mitä audiovisuaalinen viestintä on!

Tapahtuman nettisivut >> 








Iris, av-viestinnän perustutkinto (2. vuosi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti